Informatie beginnende ruiter


Wij bieden beginnerslessen, privelessen en dressuurlessen vanaf de leeftijd van 6 jaar. Zowel beginnende als ruiters met ervaring kunnen voor alle takken van de paardensport bij ons terecht. Onder leiding van gediplomeerde instructeurs kunt u 7 dagen per week leren paard- of ponyrijden volgens een gestructureerd lesprogramma.

We starten met de zogenaamde beginnerslessen, dit zijn lessen van een half uur waar de basis van het paardrijden geleerd wordt in groepjes van max 4 kinderen. Gedurende deze lessen kunt u de cap bij ons lenen en adviseren wij u ook een hit-air bodyprotector, deze kunt u huren voor 2,50 per les.
Verdere aanschaf van materiaal is tijdens deze lessen nog niet noodzakelijk. Indien u naar de groepsles gaat wordt u wel geacht zelf een cap, rijbroek en rijlaarzen te hebben. De cap en hitair kunt u bij ons aanschaffen, zie kopje veiligheid en eisen.
De instructeur(trice) bepaalt wanneer iemand door mag naar de groepsles. Vanaf dat moment wordt u tevens geacht een ruiterpaspoort aan te vragen, dit is verplicht. U kunt hiervoor terecht bij het barpersoneel.

Betalen:
U kunt de les vooraf aan de bar contant of per pin betalen. U heeft de mogelijkheid om per les te betalen of een 10– rittenkaart te kopen. Vanaf het moment dat u doorstroomt naar de groepsles bieden wij u de mogelijkheid een kwartaalkaart te kopen.

Tijdstip / aanmelden:
U dient 10 minuten tot een kwartier voor aanvang van de les aanwezig te zijn en u even te aan te melden in de kantine aan de bar, alwaar u de les kunt betalen. U krijgt dan een cap en eventueel de hit– air bodyprotector.